Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információra van szüksége, kérdése vagy speciális igénye lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás és még több

Budapest vonzáskörzetében széleskörű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére.

Felkészült kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek az alábbi területeken, megbízhat szaktudásukban. A szakmaiság mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra.

Ezért fejlesztettük ki saját webes felületünket, illetve ezért keressük fel kérésükre partnereinket, hogy havonta egyszer személyesen vegyük át könyvelési anyagaikat.

Könyvelési szolgáltatások

könyvelő iroda Budapest

Felkészült kollégáink rendszeresen képzik magukat, hogy mindig naprakész tudással tudják kiszolgálni partnereinket. Nálunk alapkövetelmény, hogy tisztában legyünk a legújabb jogszabályokkal.

A könyvelőiroda szolgáltatási köre kifejezetten széles. Munkatársaink számos területen szereztek már tapasztalatot.

Az Ön ügyeit mindig a témában legjártasabb szakértő fogja intézni, így nyugodt lehet, hiszen pénzügyeit jó kezekben tudhatja.

Cégalapítás

Minden segítséget megadunk Önnek ahhoz, hogy új cége gazdaságilag is hatékonyan működhessen. Részletes tájékoztatást nyújtunk a különféle cég- és adózási formákról, illetve tevékenységének, várható bevételének függvényében javaslatot teszünk a legideálisabb megoldásra. Rálátásunknak köszönhetően már ekkor megtesszük azokat a lépéseket, amelyekkel biztosítható a későbbi adóoptimalizálás. Eleget teszünk Ön helyett a bejelentkezési kötelezettségeknek.

Teljes körű könyvelés

A teljes körű könyvelés keretében rengeteg feladatot ellátunk. Ránk bízhatja a könyvelést, a bérszámfejtést, valamint adózási tanácsokat is nyújtunk Önnek. Odafigyelünk rá, hogy minden ügyfelünk számára az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. A könyvelési anyagokat elhozhatjuk személyesen, de postázhatja az iroda címére vagy elektronikusan is elküldheti nekünk, sőt lehetősége van arra is, hogy kollégánk az Ön telephelyén, a bizonylatok elszállítása nélkül készítse el könyvelését. Az eredményeket folyamatosan nyomon követheti az erre a célra fejlesztett internetes felületen.

Könyvelés

Ha nem elégedett jelenlegi könyvelőjével vagy a könyvelőiroda szolgáltatásaival, nem kell megvárnia, hogy lezáruljon a gazdasági év, évközben is egyszerűen válthat könyvelőt. Válasszon minket, és könyvelését felülvizsgáljuk, illetve az esetleges hibákat kijavítjuk. Ha nem szeretne továbbra is attól rettegni, hogy könyvelője tévedése miatt többmilliós bírságot kap, váltson most!
Jól ismerjük a különféle adózási formákat, kiválasztjuk a cége számára legkedvezőbbet. A nemrégiben bevezetett kisadózó vállalkozások tételes adója, vagyis a KATA igazán népszerűvé vált az elmúlt években. Egyszerű módot kínál a járulékok megfizetésére, ám érdemes tisztában lennie a vonatkozó szabályokkal. A hibák elkerülése érdekében jobb, ha könyvelését profikra bízza.

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

Munkáltatói kötelezettségként a bérszámfejtés és a TB ügyintézés nagy terhet róhat a cégekre. A kisebb vállalkozások számára egyenesen pazarlás lenne főállásban foglalkoztatni egy szakembert ezen feladatok ellátására. Szervezze ki a bérszámfejtést! Ha a könyvelőiroda munkatársaira bízza a feladatot, megszabadul az adminisztrációtól, és biztos lehet abban, hogy hozzáértő szakemberek intézik el Ön helyett.

Tanácsadás

Ha körültekintően jár el, megóvhatja magát attól, hogy több adót fizessen a kötelezően előírtnál. Természetesen ehhez szükség van a jogszabályok ismeretére. Rendelkezésére bocsátjuk tudásunkat. A könyvelőiroda ügyfelei számára havonta egyszer díjmentes tanácsadást biztosítunk.

Magánszemélyek adóbevallásának elkészítése

Nemcsak a cégek, hanem a magánszemélyek számára is fontos, hogy adóbevallásuk hiánytalan és pontos legyen. A könyvelő iroda ajtaja előttük is nyitva áll.

 

Naprakész, precíz munkavégzés korszerűen

cegalapitas

Cégalapítás

Új cég alapítása, cégmódosítás

teljeskoru konyveles

Teljes körű könyvelés

Webes ügyvitel és outsourcing

konyveles

Könyvelés

Könyvelő váltás akár év közben is, Kata könyvelése

berszamfejtes

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

Munkatársak ki-beléptetése, cafeteria

tanacsadas

Tanácsadás

Adóoptimalizálás, cégforma választás

adobevallas

Adóbevallás készítés

Egyéni jövedelemadó bevallások

 

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1162 Budapest, Piski u. 8.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 4.
1039 Budapest, Hímző u. 4.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.