KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Könyvelés

A könyvelés nemcsak a törvényi előírásoknak való megfelelés miatt fontos. Egy alapos, a megfelelő szaktudással rendelkező könyvelő jelentős mennyiségű időt takaríthat meg Önnek és cégének. Töredékére csökkentheti az Önre háruló adminisztrációt. Az így felszabaduló időt pedig az operatív munkára, cége fejlesztésére és bevételeinek növelésére fordíthatja.

Igazi bizalmi állásról beszélhetünk a könyvelők esetében, hiszen napi munkájuk során érzékeny üzleti adatokkal dolgoznak. Könyvelőirodánknál hiszünk abban, hogy partnereinkkel való együttműködésünk azért válhatott sikeressé, mert megszolgáltuk bizalmukat. A könyvelés minden feladatát vezetői szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva látjuk el. Könyvelője rendezni fogja számviteli adatait, ezáltal pedig segítségére lesz az adóoptimalizálásban is.

A könyvelés kiszervezésével tehát duplán kereshet pénzt, hiszen az saját maga tehermentesítésével és az adóoptimalizálás előkészítésével egyszerre növelheti bevételeit és csökkentheti kiadásait.

Hogyan válasszon könyvelőt?

Ha szóba kerül a könyvelés, a szaktudás az elsődleges szempont. A rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően kollégáink tisztában vannak a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal. Komoly tapasztalatra és gyakorlatra tettek szert az elmúlt évek során, így nem akad olyan probléma, amelyre ne találnának megoldást.

A precizitás alapkövetelmény a szakmánkban. Mindenesetben tartjuk magunkat a határidőkhöz, így nem kell aggódnia amiatt, hogy egy esetleges mulasztás miatt bírságot kap.
Könyvelője teljes rálátást kap cége működésére, gyakran többet tud a vállalatról, mint maguk az ott dolgozók. Érthető, hogy a kölcsönös bizalom elengedhetetlen. Megbecsüljük, hogy üzleti információit ránk bízza, éppen ezért számunkra a titoktartás alapvető.

A jó könyvelő nemcsak a munkának szentel figyelmet, hanem az ügyfélnek is. Elérhetőek vagyunk, szívesen meghallgatjuk aggályait, problémáit. Miután megismertük tevékenységét, olyan tanácsokkal és javaslatokkal látjuk el, amelyek segítségével cége még sikeresebb lehet.


Kérje most ingyenes visszahívásunkat, ne habozzon!


Milyen feladatokat látunk el könyvelés szolgáltatásunk részeként?

A könyvelés kifejezetten összetett munka, amely számtalan részfeladatot foglal magába. Könyvelő irodánkban többek között az alábbiakat végezzük el, ha minket bíz meg a könyveléssel.

  • Rendezzük és könyveljük kimenő és bejövő bizonylatait, banki és pénztári forgalmát.
  • Kezeljük ÁFÁ-val kapcsolatos ügyeit, nyilvántartást vezetünk, elkészítjük és benyújtjuk bevallásait.
  • Nyilvántartjuk tárgyi eszközeit.
  • Elkészítjük az éves beszámolókat, bevallásokat és zárásokat, illetve tájékoztatjuk azokról a törvényes lehetőségekről, amelyekkel optimalizálhatja eredményét.
  • Kimutatásokat készítünk a vezetői döntések támogatásához.
  • Képviseljük a különféle hatóságok, például a NAV és az OEP előtt.
  • Tájékoztatást adunk az utalandó összegekről, az esetleges törvényi változásokról.

Ezek csupán a legfontosabb tevékenységeink. Amennyiben speciális kérései vannak, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Adja meg elérhetőségét, és visszahívjuk.

könyvelés

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.