KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Teljes körű könyvelés

Nem lesz gondja pénzügyeire, ha ránk bízza könyvelését. Laki Stúdió Kft. könyvelőiroda stabil számviteli hátteret biztosít cége működéséhez. Kollégáink hozzáértése, többéves gyakorlata és mindenre kiterjedő figyelme garantálja, hogy vállalkozása a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően, gazdasági szempontból is optimálisan működjön. Tudásunk naprakész, mindig tisztában vagyunk a vonatkozó szabályozással, valamint felkészülünk és cégét is felkészítjük a várható változásokra.

Tekintettel vagyunk kényelmére. Korszerű szolgáltatást kínálunk, amely kiaknázza az internet által nyújtott lehetőségeket. Saját rendszerünkön keresztül online is eljuttathatja hozzánk a szükséges adatokat. De havonta egyszer személyesen is kimehetünk a könyvelési anyagokért.

teljes körű könyvelés

Mi tartozik a teljes körű könyvelés feladatai közé?

Szolgáltatásunk többek között az alábbi a napi és az időszakos teendőkre terjed ki.

  • Kialakítjuk könyvelési rendszerét, illetve felmérjük a már meglévőt, és javaslatokat teszünk annak javítására. Az induló vállalkozások számára elkészítjük a szükséges szabályzatokat.
  • Ellátjuk a könyveléshez kapcsolódó napi rendszerességgel felmerülő feladatokat.
  • Adótanácsadást nyújtunk.
  • Elvégezzük a bérszámfejtést.
  • Képviseljük cégét a NAV előtt.
  • Kezeljük számláit és bizonylatait, házi pénztárát.
  • Elkészítjük és benyújtjuk a kötelező adóbevallásokat.
  • Elvégezzük a havi és az éves zárásokat.
  • Felkészítjük az éves könyvvizsgálatra.
  • Folyamatosan kapcsolatot tartunk Önnel.

Levesszük a terhet válláról

Felszabadíthatja cégét a könyvelés feladatai alól, és minden erőforrását a fejlesztésre fordíthatja. Ehhez csak arra van szüksége, hogy minket bízzon meg a könyveléssel. Munkánkat felelősségteljesen, körültekintéssel és gondos alapossággal végezzük, hogy Ön biztonságban, jó kezekben tudhassa könyvelését. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig az ügyfeleink számára legelőnyösebb lehetőségeket válasszuk, természetesen mindvégig szem előtt tartva a jogszabályokat.

A pontosság nemcsak a számítások terén erényünk. Mindig tartjuk magunkat a határidőkhöz, legyenek ezek törvényileg előírtak vagy saját magunk által megszabottak. Sőt Önt is tájékoztatjuk ezek közeledtéről.

Vállalkozása adatait bizalmasan kezeljük.

Könyvelés akár online is

Az online könyvelés jelentősen megkönnyíti a dolgát. Könyvelő irodánk internetes felületén keresztül juttathatja el hozzánk bizonylati, munkaügyi és béradatait. A mi munkánkon ez nem változtat, ám Ön sokkal gyorsabban és kényelmesebben elintézheti a könyvelés kapcsán felmerülő teendőit.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy érzékeny pénzügyi adatai titkosított csatornán keresztül jutnak el hozzánk. A bankok is ilyet használnak az internetes fizetéshez, így nem kell attól tartania, hogy bizalmas információ szivárog ki.

Webes felületünket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legegyszerűbben kezelhető és átlátható legyen. Mivel a rendszer a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így ön bármikor, és ami szintén fontos, bárhol hozzáférhet könyvelési adataihoz.

Kérésére oktatást is tartunk webes szolgáltatásunk használatáról.

 

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.