KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Könyvelés online

Jogosan merülnek fel olyan igények a könyvelés kapcsán, mint az adminisztráció csökkentése, a folyamatos nyomon követés, egyeztetés és rendelkezésre állás.

Az Internet által nyújtott lehetőségeket kihasználva online könyvelés szolgáltatásunkkal éppen ezt kínáljuk ügyfeleinknek. Előálltunk egy megoldással, amellyel megkönnyítheti vállalkozása pénzügyeinek számontartását.

online könyvelés

Hogyan működik az online könyvelés?

  • Első lépésként begyűjtjük a bizonylatokat. Ezeket eljuttathatja hozzánk e-mailen keresztül, postázhatja, illetve havonta egy alkalommal személyesen is felkereshetjük Önt, hogy átvegyük a könyvelési anyagokat.
  • Könyvelőirodánk munkatársai a hagyományos módon – a megfelelő körültekintéssel és hozzáértéssel – elvégzik a könyvelés feladatait. Bizonylatait ellenőrizzük, az esetleges problémákról tájékoztatjuk Önt.
  • A könyvelést felvezetjük online rendszerünkbe, amelyet aztán saját webes felületén keresztül bármikor elérhet, ellenőrizhet és visszakövethet. A feltöltés folyamatos, így Ön mindig aktuális információkhoz juthat.

Adatait biztonságos kapcsolaton keresztül érheti el. A titkosított protokoll garantálja, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá vállalkozása könyveléséhez.

 

Kérje most ingyenes visszahívásunkat, ne habozzon!

 

Mit nyer, ha az online könyvelés mellett dönt?

Röviden: időt és pénzt.

Csökkentheti cége adminisztrációs terheit, mivel nem kell külön nyilvántartásokat vezetnie. Egyetlen felületen elérheti az összes szükséges adatot a bérjegyzéktől az egy adott időszakra fizetett iparűzési adó összegéig.

Az információk rendelkezésre állása megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt. Ezentúl nem kell pusztán a megérzéseire hallgatnia egy-egy döntés előtt, mindig támaszkodhat konkrét számokra.

Nem kell folyton könyvelőjével egyeztetnie a személyes találkozókról, nem kell irodájában felkeresnie őt. Kizárólag internetkapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy számon tarthassa vállalkozása pénzügyeit.

Könyvelőirodánk webes felületén mindig értesítjük az aktuális teendőkről és kötelezettségekről. Nem fog lemaradni egyetlen határidőről sem, így elkerülheti a bírságokat.

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.