KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Webes ügyvitel kényelmesen és átláthatóan

Könyvelő irodánk saját fejlesztésű internetes felületünkön keresztül egyszerűen nyomon követheti vállalkozása pénzügyeinek állását. A rendszer kidolgozása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél áttekinthetőbb platformon szerezhesse meg a keresett adatokat. A fejlesztés során végig az lebegett a szemünk előtt, hogy ügyfeleinknek egy felhasználóbarát, bárki által könnyedén kezelhető rendszert alkossunk.

Ismerjük partnereink igényeit, és ennek megfelelően mellőztünk minden felesleges funkciót, hogy Ön a lehető leggyorsabban átláthassa cége pénzügyi helyzetét.

Nincsenek sallangok, nincsenek bonyolult menürendszer mögé bújtatott kimutatások. A felület intuitív, már az első alkalommal tudni fogja, mit hol keressen. Mintha mindig is ezt használta volna.

Vállalkozása adatait bármikor elérheti, és mindig naprakész információkhoz juthat. Csupán internetkapcsolatra van szüksége.

Mit nyújt Önnek a webes ügyvitel?

Elfelejtheti a súlyos papírhalmokat, a felesleges kimutatásokat, az órákon át tartó keresgélést. Minden szükséges információt egyetlen helyen talál, ami ráadásul bárhonnan elérhető, mindössze néhány kattintással. Számtalan aktuális adatot lekérdezhet, de archívumát is tároljuk.

Bejelentkezés után azonnal láthatóvá válnak az általunk küldött értesítések, amelyek felhívják a figyelmét a közeledő határidőkre, az elmaradt kifizetésekre, illetve egyéb lényeges tudnivalókra. Minden fontos változásról tájékoztatjuk, hogy biztosan ne maradjon le semmiről.

Webes ügyvitelű könyvelés

Milyen adatokhoz férhet hozzá könyvelő irodánk online felületén?

  • Láthatja az utalandó tételek listáját, így tisztában lehet azzal, hogy milyen kifizetésekre kell még számítania az adott időszakban. Ugyanitt visszakeresheti korábbi utalásait az archívumból.
  • Bármikor lekérheti a NAV számára fizetendő tételek listáját.
  • Tájékozódhat a különféle adónemekről, az iparűzési adóról, a társasági nyereségadóról.
  • Követheti az ÁFA-tartalom alakulását, akár hónapokra összesítve is. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy az adott időszakra fizetnie kell majd, vagy esetleg lehetősége lesz a visszaigénylésre.
  • Hasonlóképpen megnézheti járulékfizetési kötelezettségeit is. Járulékonként tételesen lebontva láthatja, milyen terheket kell megfizetnie.
  • A rendszer megjeleníti a béreket. A nettó és a bruttó összegeket egyaránt lekérdezheti, sőt a járulékokkal terhelt összegekről is kaphat egy listát.
  • Szükség esetén akár dolgozókra lebontva hívhatja le a bérjegyzéket.
  • Néhány egyéb, hasznos kiegészítő adatot szintén elérhetővé teszünk. Mindig hozzáférhet a házipénztár állásához, a nyereség/veszteség alakulásához, illetve a tagi kölcsönökhöz.


Kérje most ingyenes visszahívásunkat, ne habozzon!


Kiknek ajánljuk a webes ügyvitelt?

A rendszer bárki számára hasznos lehet. Főként a kis- és középvállalkozások profitálhatnak sokat a könyvelőiroda webes felülete által kínált előnyökből, de egyéni vállalkozók számára is kiváló eszköz. A nagyobb vállalatok szintén kiaknázhatják a rendszer nyújtotta lehetőségeket, bár számukra inkább kihelyezett könyvelés szolgáltatásunkat ajánljuk.

Noha egy modern, internetalapú felületet készítettünk, korántsem kell informatikusnak lenni a használatához. Az volt a célunk, hogy olyan rendszert készítsünk, amelyet mindenki képes gond nélkül kezelni. De nem értük be ennyivel. Ügyfeleink számára oktatást is tartunk, amely során elsajátíthatják az online szolgáltatás használatát.

Az oktatás történhet személyesen, de akár Skype-on keresztül is bemutathatjuk a rendszer működését. Kérésére egyes esetekben saját telephelyén is sor kerülhet a tájékoztatóra.


Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.