KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Ha könyvelőváltáson töri a fejét...

Amennyiben könyvelőt szeretne váltani, legfontosabb az alapos tájékozódás.


Ideális, ha jó ismerősök által javasolt könyvelőt választunk, hiszen a bizalom kulcsfontosságú könyvelőválasztás esetén. Ugyanakkor tisztában kell lennünk saját vállalkozásunk igényeivel is, mert ha ismerősünk más szempontokat helyezett előtérbe, más típusú céget üzemeltet, akkor nem biztos, hogy számunkra is az általa javasolt szakember a tökéletes választás.

Sokan tartanak az évközbeni váltástól, ám ez nem bonyolult folyamat, nem kell vele kivárni a gazdasági év végét. Első lépésként szerződést kell bontania régi könyvelőjével, ezután már sort is lehet keríteni az új szerződés megkötésére, természetesen a felmondási időt szem előtt tartva. A felmondási idő végén a régi könyvelő eljuttatja utódja részére a korábbi dokumentumokat, valamint az aktuális főkönyvi kimutatást, kartonokkal. Erről átadás-átvételi jegyzőkönyvet kell készíteni, ez esetlegesen kiegészíthető egy felelősségvállalási nyilatkozattal. Új könyvelője átnézi, ellenőrzi a régi anyagokat, az esetleges hibákat korrigálja. Legvégül az új szakembernek szüksége lesz az Ön meghatalmazására, hogy benyújthassa az elektronikus bevallásokat.

A könyvelő megválasztása optimális esetben hosszú évekre szól, így a leglényegesebb, hogy olyan szakember mellett döntsünk, akit szimpatikusnak, megbízhatónak és lelkiismeretesnek találunk.
Az ideális könyvelő precízen, körültekintően végzi a munkáját, felkészült és naprakész a törvénymódosításokkal kapcsolatosan, segít kiválasztani Önnek az optimális adózási formát, ezáltal is csökkentve a terheket. Mindig érthető és alapos, mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújt Önnek, a határidők figyelembevételével.

Oldalunkon a könyvelőváltás mikéntjén túl további hasznos információkat talál, a könyvelés árakról pedig itt tájékozódhat.

 

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.