KATA változásokról szeretnél többet tudni? Link

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Ha több információt szeretne, kérdése vagy speciális igénye lenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban.

Az online könyvelés előnyei

Az online könyvelés népszerűsége egyre nő, hiszen egyszerűbbé teszi az adminisztrációt, egyszerű adatrögzítést biztosít.


Az online felület kezelése nem igényel szakképzettséget, az előre beállított sablonok megkönnyítik az adatok felvitelét.

Az online könyveléssel időt és pénzt takaríthat meg. Rengeteg személyes találkozót megspórolhat könyvelőjével így, hogy minden friss adat bárhol és bármikor elérhető az Ön számára, amikor csak szüksége van rá. A rendszer aktualizálása nem csupán a folyamatos adatfeltöltésből áll, hanem a fontos határidőket is nyomon követheti. A rendszerek megbízhatóak, titkosított jelszóval ellátottak, illetéktelenek nem férhetnek hozzá adataihoz. Bármikor lekérdezheti a pénztár vagy az áfa egyenlegét és lehetősége nyílik könyvelője munkájának követésére.

Az online könyvelés háromféleképpen történhet:

  • a számlakép és a bizonylat adatainak rögzítésével;
  • csak a számlakép rögzítésével;
  • csak a bizonylat adatainak rögzítésével.

Nálunk a Könyveléscenter munkatársai mindig begyűjtik a rendelkezésre álló bizonylatokat az ügyfelektől. Kiválaszthatja az Önnek legkényelmesebb és legszimpatikusabb módot, legyen az elektronikus/postai út vagy személyes találkozó.
Könyvelőink precíz szakértelemmel a megszokott módon elvégzik a könyvelési feladatokat, ellenőrzik a tételeket, ha probléma merül fel, rögvest értesítik Önt.
A könyvelés online rendszerbe történő rögzítésének köszönhetően mindent nyomon tud követni, a folyamatos frissítés biztosítja Önnek a naprakész információkat pénzügyeivel kapcsolatban.

Amennyiben bejegyzésünk felkeltette érdeklődését, további hasznos tudnivalók várják weboldalunkon az online könyvelésről, Budapesten pedig bármely könyvelő irodánkban személyesen tájékozódhat kollégáinktól.

Laki Stúdió Kft.

Telefon: +36 30 435 8393
E-mail: info@konyvelescenter.hu

Budapesti irodáink

1051 Budapest, Fehér Hajó u. 8-10.
1024 Budapest, Margit körút 95.
1114 Budapest, Bartók Béla út 64.
1039 Budapest, Hímző u. 4.
1098 Budapest, Toronyház u. 15.
1162 Budapest, Piski u. 8.

Csepelt és Dél-Budát kiszolgáló irodánk

2315 Szigethalom, Dunasor u.